Beste Rascassers,
We delen graag opwindend nieuws over ons restaurant en hopen dat jullie zo enthousiast zijn als wij!
Na zorgvuldige overweging en in het licht van de voortdurend veranderende eetgewoontes en uitdagingen in de culinaire wereld en in tijden van personeelstekorten, hebben we besloten om ons restaurantconcept vanaf 3 november aan te passen.
We verlaten het traditionele à la carte en 6-gangen menu en omarmen een nieuw concept.
Wat betekent dit voor jullie?
Vanaf nu bieden we enkel een seizoen menu van 3- 4- of 5 gangen aan, een perfecte balans tussen vis- en vleesgerechten.
We leggen een bijzondere nadruk op vis, met name de eerlijke en herkenbare Rascasse-gerechten waar we zo trots op zijn.
Erwin heeft met veel toewijding en passie gewerkt aan deze verfrissende vernieuwing, en we heten jullie van harte welkom.
We bieden we mogelijkheid om een stukje vis als hoofdgerecht te kiezen.
Om verspilling te voorkomen, hebben we een beperkt aantal porties vis beschikbaar.
Wilt u zeker zijn van een stukje vis? Vermeld dit dan alstublieft bij uw reservering, zodat wij dit voor u kunnen regelen.
Dinsdag zijn we een extra dag gesloten.
Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om jullie te bedanken voor de voortdurende steun en vertrouwen in ons restaurant.
Jullie maken allen deel uit van onze culinaire reis, en we kijken er naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen in Rascasse.
Tot binnenkort!
Met gastronomische groeten,
Caroline en Erwin