Menu
Steenbolk Noordzee
Mi-cuit ▪ selder ▪ lavas ▪ jus van wei
* Hopscheuten
Blini ▪ bloemkool ▪ mousseline van witbier ▪ hopscheuten
Sint-Jacobsvrucht Noordzee
Bouillon van aardappelen ▪ zwarte truffel gebakken Sint-Jacobsvrucht
Pijlinktvis Noordzee
Risotto ▪ tagliatelle van inktvis ▪ limoen ▪ Parmezaan
Roulade van hoeve kip OF catch of the day
Witloof ▪ spinazie ▪ spitskool ▪ gnocchi ▪ morilles
Ananas
kokos ▪ kalamansi
Wij serveren een vaste menu met de mogelijkheid om een stukje vis als hoofdgerecht te kiezen. Om verspilling te voorkomen, hebben we een beperkt aantal porties vis beschikbaar.
Wilt u zeker zijn van een stukje vis? Vermeld dit dan alstublieft bij uw reservering, zodat wij dit voor u kunnen regelen.
.jpg)
Menu 5 gangen │ 95.00 5 wijnen│ 45.00 All-in │164.00
Kaas i.p.v. nagerecht │ 9.00
Extra gerecht hopscheuten │ 25.00*
Extra glas wijn │ 10.00

Lunch
Woensdag, donderdag en vrijdag
Aanbod: 3 - 4 - 5 gangen menu
Reservatie mogelijk van 12uur tot 13uur
Restaurant gesloten om 16uur
Diner
Woensdag , donderdag
Aanbod: 3 – 4 - 5 - 6 gangen menu
Reservatie mogelijk van 18u30 tot 20uur
Restaurant gesloten om 23u30u
Vrijdag
Aanbod 4 - 5 - 6 gangen menu
Reservatie mogelijk van 19uur tot 20uur
Restaurant gesloten om 24uur
Zaterdag
Aanbod 5 - 6 gangen menu.
Reservatie mogelijk van 19uur tot 20uur
Restaurant gesloten om 24uur
Geen à la carte
Wij kunnen slechts rekening houden met bepaalde allergenen of intoleranties bij het bereiden van uw gerecht.
Namelijk vis-, schaal- , schelpdieren, noten en zwangerschappen.
U mag ons bij reservatie hiervan op de hoogte brengen.
Een vegetarisch alternatief kan op aanvraag. Vegan, lactosevrij of glutenvrij koken is voor onze keuken op dit moment niet haalbaar.
De chef werkt voor de allerkleinsten (-10j) niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen. Mogen wij u vragen om ons in uw reservatie te vermelden of er kids in het gezelschap zijn, enkel dan kan de chef een aangepast menu voorzien.